Wij wijzen u graag de weg in de financiële wereld

  
Van de Graaf Accountants is een kleinschalig professioneel accountantskantoor met een zeer gevarieerde clientenportefeuille. Wij zijn werkzaam voor zowel middelgrote bedrijven als kleine ondernemers en non-profit organisaties. Om wettelijke controles te mogen doen beschikken wij over de vereiste Wta-vergunning welke is verstrekt door het AFMOm te allen tijde de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zijn wij aangesloten bij het NBA en het SRA.

     

Met ons brede dienstenpakket kunnen wij u op maat van dienst zijn. Of u ons nu nodig heeft voor het controleren, het beoordelen of het samenstellen van uw jaarrekening, het verzorgen van fiscale aangiften, het uitvoeren van bedrijfswaarderingen of het verstrekken van andere bedrijfseconomische en fiscale adviezen; Van de Graaf Accountants is van al deze markten thuis!

  


  
Van de Graaf Accountants is in 2002 opgericht door Carel van de Graaf. Van de Graaf accountants heeft een platte organisatiestructuur met korte lijnen tussen de verschillende disciplines. Hierdoor zijn wij in staat in onze advisering snel te schakelen en rekening te houden met de vele facetten van uw bedrijf en uw persoonlijke situatie. U heeft bij ons altijd een direct aanspreekpunt. Gezien onze kleinschaligheid hebben wij de voor onze werkzaamheden de noodzakelijke kennis in huis en maken we voor complexere zaken gebruik van specialisten.

   

Onder Missie en Visie vertellen wij meer over de kracht van ons kantoor en waar wij voor staan.
     

Onder Medewerkers stellen wij ons team aan u voor.
     

Lees hier over de rijke historie van ons Pand.