De actualiteiten en belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van belastingen, accountancy en gerelateerde onderwerpen hebben wij onderverdeeld in vier rubrieken.  

     

Het SRA (een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren) deelt frequent actuele ontwikkelingen op gebied van accountancy, belastingen en wet-en-regelgeving. Deze (recente) nieuwsartikelen zijn te vinden onder het kopje SRA-nieuws.

     

Om u nog beter op de hoogte te houden van actualiteiten, brengt Van de Graaf Accountants tweemaandelijks een nieuwsbrief uit, met daarin de actuele ontwikkelingen op het gebied van accountancy en belastingen. De recente nieuwsbrieven zijn volledig opgenomen onder het kopje Nieuwsbrieven.

        

Om het zoeken te vergemakkelijken hebben wij de meest relevante artikelen en actualiteiten voor u gerubriceerd per thema. Deze publicaties, verdeeld per vaktechnisch thema, zijn te vinden onder het laatste kopje (publicaties).

  

Onder het kopje Actualiteiten hebben wij een aantal links opgenomen naar websites waarop de meest actuele informatie is te vinden ten aanzien van belastingen, wet-en-regelgeving op het gebied van accountancy in z’n algemeenheid.